בימים אלה אתר "מאמאלה" עובר שדרוג למיזם אינטרנטי בשם "חוכמת נשים"
אתן מוזמנות להצטרף לקבוצת הפייסבוק "חוכמת נשים- נשים בעלות עסקים חרדיות ודתיות"

אני צריכה עצה

אני צריכה עצה
מעין
12/01/2012 15:50
יש לי בת, קוראים לה יעלי והיא בכיתה ז'. יש לה חברה מכיתה י', שהם חברות צמודות ממש, כאילו שהן באותו הגיל. יעלי שלחה לחברהשלה אימייל על גוגל פלוס (הזמנה לזה) ואז הלכה לחברה הזאתי לעשות לה את התוכנה והיה צריך לכתוב תאריך לידה לועזי אז החברה של יעלי כתבה בשנת לידה 2.003 (ב"ה הן לא כ"כ מכירות שנים לועזיות) ואז אמרו לה מgmail שהאימייל שלה יסגר תוך 30 יום כי היא קטנה מדי.עכשיו החברה שלה כועסת עליה ולא כ"כ מתיחסת אליה... יעלי בוכה הרבה וכ"כ מצטערת... מה לעשות? ד"א היום הכיתה של החברה שלהיצאו לסמנריון והיא שלה לה חבילה עם אחותה הגדולה... אין תגובה מהחברה הזאת.... מה לעשות?? תעזרו לי....
בבקשה
מעין
17/01/2012 22:32
מעין, לא היי'תי הרבה זמן בפורום כך
פזית 72
23/01/2012 08:06
שלא ראיתי את שאלתך, מקווה שבנתים הכל נפתר לטובה ביניהן.
במידה ולא הצעתי שהבת שלך תלך אליה ותסביר לה שלא עשתה את זה בכוונה וטעתה כמו כל אדם שיכול לטעות ותבקש את סליחתהף במידה והחברה לא תסכים לסלוח אז משהו כבר לא "בסדר" איתה והיא נוטרת טינה ואולי עדיף להתרחק ממנה מעט עד שתירגע ותחשוב על תגובותיה המוגזמות בסך הכל מדובר בתוכנה במחשב.
לפי דעתי שבי עם בתך והסבירי לה שאין לה מה להיפגע מהחברה ושמעט תתרחק ממנה. כשהחברה תירגע ותראה שהבת שלך לא רודפת אחריה היא תתעשת ותשוב אליה, ואז יש לשקול שנית אם היא מתאימה להיות חברת אמת עם הבת שלך אם קורים מקרים כאלו והיא "מענישה" את בתך.
מקווה שעזרתי, אשמח לשמוע
אם כשחברה שלה עושה טעות היא כך מתייחסת
מאירה
23/01/2012 10:00
אליה, אז היא לא שווה את הדמעות. נכון שבגיל הזה חברות זה הכל, תסבירי לה שהחברה הזו גם אם היא גדולה בגיל היא קטנה בשכל, ויעלי שלך ילדה מוצלחת ומקסימה בודאי תמצא לה חברה איכותית אחרת. בהצלחה.
תודה רבה
מעין
23/01/2012 15:54
עזרתם.... עודדתם.... נראה מה נשעה תודה רבה!!!
-מעין-
אולי שליחת מכתב?
מלי גרין
29/01/2012 23:27
אולי שליחת מכתב?
מלי גרין
29/01/2012 23:27
כן-
מעין
30/01/2012 16:26
יעלי ניסחה (בעצמה) מכתב לחברה בעז"ה מקווה שיועיל
אוצר החיים